VVSgiganten
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt over 5000,-

Faluplast

Om faluplast
 

Faluplast konstruerer, produserer og selger VVS-produkter som forenkler og rasjonaliserer rørinstallatørens arbeid og løser problemer.

Produktene har ikke bare en god funksjon, de produseres i høyeste kvalitet, har et pent design, og leveringssikkerheten vår er på topp. Vi jobber dessuten med kontinuerlig forbedring, og våre ISO-sertifikater for kvalitet og miljø er bevis på dette.

Flere av produktene våre er typegodkjente, noe som krever løpende kontroller i produksjonsprosessen og av ferdige produkter. Faluplast er det naturlige valget for installatøren som vil være sikker på at ting alltid fungerer.

Den største delen av produktene våre produseres i vår fabrikk i Falun. Derfra skjer også alle utleveringer. Det sikrer at vi har kontroll på både leveringstider og produktkvalitet.

Vår historie i VVS-bransjen begynte midt i 60-årene med de første vannlåsene i plast, og har i dag utviklet seg til Falu-Flexi, markedets i særklasse vanligste vannlås. På samme måte har vi kontinuerlig utviklet eksisterende produkter og funnet fram til nye. Vi etterstreber å fortsette denne produktutviklingen sammen med kundene våre.

Vår forretningsidé

FILTER
Kategorier
Lukk
Serie
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Farge
Lukk
Bredde
Lukk
Lengde
Lukk
Høyde
Lukk
Side 1 av 1 (3 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke