vvs|giganten
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

GRATIS FRAKT!

Om oss

 

Vvs|giganten AS er en nettbutikk for baderomsprodukter som ble etablert i 2017.

I ryggen har vi Straume Rør AS som er et komplett rørleggerfirma med bred erfaring innenfor både nybygg og rehabilitering. Har du faglige spørsmål hjelper vi deg gjerne med tips og råd.

I nettbutikken vår finner du kun produkter som er Sintef-godkjente og som rørleggere går god for å montere.

Vi har et godt utvalg kvalitetsprodukter i mange forskjelliger stiler og prisklasser, og vil strekke oss langt for at du skal få den gode kundeopplevelsen, og er opptatt av god service i alle ledd.

 

Vår profil:

Med fokus på trender og stiler er målet å sørge for å alltid være oppdatert på de nyeste produktene i markedet. Vi ønsker å tilby et bredt utvalg produkter så du skal kunne finne noe som passer akkurat deg og ditt bad.

Du finner varer fra kjente kvalitetsleverandører som Tapwell, Vikingbad, Hafa, Villeroy & Boch, Vedum Bad, Grohe og mange flere.

 

Et bad er ikke komplett uten litt tilbehør.

Bloomingville, House Doctor, Nichba Design og Savon de Marseille er blandt merkevarene du finner i vårt sortiment for interiør og velværeprodukter til badet.

I kategorien «Få stilen!» kan du la deg inspirere av et utvalg trendy og moderne baderom, og klikke deg rett videre til produktene som er brukt.

Dersom du ikke finner det du leter etter, eller trenger hjelp til å legge inn ordren, så hjelper vi deg gjerne med å legge inn bestillingen over telefon eller epost.

Bruk gjerne vårt kontaktskjema om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til. Vi er her for deg!

Du får også gratis frakt på ordrer over 1000 kr!

Da håper vi du får en god handleopplevelse hos oss, og at du finner noe du liker:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke